HomeEstiu Amanida de Pasta

Amanida de Pasta

Posted in : Estiu on by : worldfoodweb

      

detalls

Per:

6 Persones

Temps:

30m

Dificultat:

Fàcil

ingredients

  • 500 Grams d’espirals
  • 3 Llaunes de tonyina
  • 1 Pot de xampinyons en conserva
  • 2 Llaunes de blat de moro
  • 1 Ceba morada
  • 250 Grams de tomàquets cherry
  • 300 Grams de pernil dolç a daus
  • 300 De formatge curat a daus
  • 15 Palets de surimi
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva
  • Vinagre
  • Espècies al gust

elaboració

  • El primer que farem serà coure la pasta com indiqui el fabricant. Es recomana comprar espirals específics per a amanida de pasta.
  • D’altra banda en un bol gran anem afegint tots els ingredients picats. El pernil, el formatge, la ceba, els palets, etc… ,els que no s’han de picar els incorporem també.
  • Un cop cuita la pasta, la escorrem amb una mica d’aigua freda perquè es refredi i així poder tenir a punt abans l’amanida.
  • Barregem tots els ingredients amb la pasta i amanim al gust.
  • Refredem a la nevera i llest.