HomePrimavera Bacallà amb Confitura de Tomàquet i Vainilla

Bacallà amb Confitura de Tomàquet i Vainilla

Posted in : Primavera on by : worldfoodweb

      

detalls

Per:

5 Persones

Temps:

45m

d

Normal

ingredients

  • 4 Morros de bacallà dessalat
  • 600 Grams de tomàquet a daus
  • 2 Dents d’all trossejats
  • 2 Beines de vainilla
  • 3 Patates grans
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Sucre

elaboració

  • Pelem les patates, les rentem i les fem a rodanxes gruixudes. En un cassó posar les rodanxes de patata i el bacallà i cobrir tot amb oli.
  • Posar a escalfar, de manera que l’oli no bulli, durant 25 minuts. Obrir amb un tall horitzontal les beines de vainilla i rascarles amb un ganivet per treure els punts negres i reserva tot.
  • En un cassó amb una mica d’oli ben calent, daurar l’all. Afegiu-hi el tomàquet, una mica de sal, una mica de sucre i la vainilla (tant la beina com els punts negres).
  • Deixar confitar a foc molt baix durant 30 minuts. Retirar del foc i retirar les beines de vainilla i reservar.
  • Ara es moment de treure el bacallà i la patata de l’oli i deixar damunt d’un paper absorbent. Immediatament, muntar el plat amb la patata de base, el bacallà a sobre i acompanyar amb la confitura de tomàquet.