HomeReceptes d'Esdeveniments Bomba Gelada amb Salsa de Gerds

Bomba Gelada amb Salsa de Gerds

Posted in : Receptes d'Esdeveniments, Sant Valentí on by : worldfoodweb

      

DETALLS

Per:

6 Persones

Temps:

1h

Dificultat:

Fàcil

ingredients

  • 300 Grams de formatge per untar
  • 2 Iogurts
  • 6 Cullerades de sucre
  • ¼ De litre de nata
  • 200 Grams de xocolata de cobertura
  • 50 Grams de mantega

Per la salsa de gerds

  • 200 Grams de gerds
  • 4 Cullerades de sucre
  • ½ Full de gelatina

Salsa de gerds

  • Per a la salsa de gerds, posa a coure els gerds amb les 4 cullerades de sucre. Quan es desfacin, afegeix la gelatina (prèviament remullada en aigua freda) i barreja bé. Cola la salsa amb un colador per retirar-li les llavors i deixa-la refredar. Introdueix la salsa en una màniga pastissera i reserva.

bomba gelada

  • Posa en una cassola al foc, la nata, 2 cullerades de sucre, la mantega i una nou de glucosa. Quan es dissolgui tot i comenci a bullir, aboca sobre la xocolata. Barreja bé fins que es fongui la xocolata.
  • Amb una placa d’acetat, forma petits cilindres i tanca’ls amb cello. Bat amb una vareta manual el formatge amb 4 cullerades de sucre i els 2 iogurts, fins a aconseguir una crema homogènia. Introdueix-la en una màniga pastissera.
  • Serveix dins de cada motlle una mica de la crema, col·loca el cilindre d’acetat al centre i segueix omplint voltant del cilindre. Introdueix una mica de salsa de gerds dins dels cilindres i retira’ls. Cobreix amb una mica més de crema i introdueix al congelador durant 2-3 hores fins que es congelin. Retira els motlles del congelador, desemmotlla i cobreixels amb la xocolata. Adorna cada plat amb una mica de salsa de gerds i unes fulles de menta.