HomeReceptes Especials Cangreburger de Bob Esponja

Cangreburger de Bob Esponja

Posted in : Receptes Especials, Series on by : worldfoodweb

      

Qui no ha vist de petit Bob Esponja i no ha volgut mai provar aquesta hamburguesa i saber per què és tan famosa en el fons de Bikini. En aquesta entrada us ensenyarem a com fer-la a la vegada que us mostrarem la fórmula secreta (*insereixi riure maligne*).

detalls

Per:

5 persones

Temps:

30m

Dificultat

Fàcil

ingredients

  • 12 Palets de peix (surimi)
  • 250 Grams de gambes pelades
  • 1 Ou
  • Juliverd
  • 2 C.p de pa ratllat
  • Pa d’hamburguesa
  • Maionesa
  • Enciam
  • Tomàquet
  • Cogombres
  • Ceba
  • Formatge cheddar en llonça

procediment

  • Eixuguem les gambes i tallem en trossos la meitat (no deixar-la com carn picada). L’altre meitat la reservem per més tard.
  • Tallem 7 dels 12 palets de peix en trossos petits.
  • En una batedora hi afegim l’ou i les gambes i palets que havíem reservat i ho triturem tot fins que quedi feta pasta.
  • En un bol hi posem la pasta, les gambes i els palets tallats en trossos, el julivert picat, una mica de sal i dues cullerades de pa ratllat i ho barregem tot sense destrossar res (recomanable utilitzar primer les mans).
  • Sobre un paper de forn, utilitzem un motlle d’hamburguesa i hi posem la barreja feta en el pas anterior. Si fem més d’una, les posem a una mica de distància entre cada hamburguesa sobre el paper i el tallem.
  • En una paella amb oli cuinem les hamburgueses.
  • En la mateixa paella hi posem una mica de mantega per torrar el pa (si no el voleu torrat, salteu aquest pas).
  • Agafem la base del pa, posem una mica de mayonesa, la hamburguesa, el formatge, el cogombres en rodanxes, la ceba, el tomaquet en rodanxes, una mica d’enciam i ho tapem amb l’altre tros de pa. I ja estaria.