HomeAnime Gotcha Pork Roast de Shokugeki No Soma

Gotcha Pork Roast de Shokugeki No Soma

Posted in : Anime, Receptes Especials on by : worldfoodweb

      

Aquesta recepta va sortir en el primer capítol de Shokugeki No Soma, un anime de cuina el qual parla de les aventures de Soma Yukihira en l’academia Tōtsuki, una academia de cuina el qual el percentatge de cuiners que passar a segon any es del 10%.

Aquest plat és, basicament, una massa de patata embolicada amb bacó i acompanyada d’una salsa de vins.

Per:

2 Persones

Temps:

1:30h

Dificultat:

Mig-Díficil

Ingredients per la carn

  • 24 Talls de bacó
  • Bolets eryngii o qualsevol altre
  • 6-7 Patates
  • 1 Ceba
  • Romaní fresc

Ingredients per la salsa

  • 60 Mil·lilitres de vi negre
  • 20 Grams de mantega
  • 30 Mil·lilitres de salsa soja
  • 15 Mil·lilitres de mirin o vi blanc
  • Sal

Fer la massa de patata

  • Agafem les patates i les tallem en quatre trossos pero sense pelar-les.
  • Les coem i les deixem reposar.
  • Tallem tant els bolets com la ceba en cubs i després les sofregim fins que els bolets estiguin tous i la ceba daurada.
  • Quan la patata ja s’hagi enfredat, trèiem la pela.
  • Després posem la ceba i els bolets i ho barregem tot.

fer la carn

  • En una reixeta, posem quatre fils de cuina verticalment i dos horitzontals
  • Posem un tall de bacó en cada fil horitzontal (o sigui, 4) i després dos a cada costat però sobresortint de la base.
  • Ara posem part de la massa i li donem forma de “Roast Beef”.
  • Per acabar de tapar-ho, primer acabem de tapar-ho per als costats aixecant els dos talls i després li posem a sobre 4 talls més.
  • Posem per sobre el romaní i ho tapem fent diversos nusos per sobre.
  • Finalment, el posem al forn ja preescalfat a 175 °C durant 45 min.

Fer la salsa

  • En una paella hi posem els vins i la salsa de soja.
  • Quan comenci a bullir, hi posem la mantega i la deixem que es desfaci.
  • Quan es desfaci, remenem una mica la salsa i la retirem.

Muntatge final

  • Posem la carn sobre el plat.
  • Treiem tant el romení com els fils.
  • Finalment, hi posem a gust la salsa i ja estaria.