HomePasqua Mona de Pasqua

Mona de Pasqua

Posted in : Pasqua on by : worldfoodweb

      

detalls

Per:

8 Persones

Temps:

50m

Dificultat:

Mig

ingredients

  • 6 Ous
  • 6 Cullerades de sucre
  • 5-6 Cullerades de farina
  • Ratlladura de la pela d’ una llimona
  • Mantega i farina per al motlle
  • Sucre glacé
  • Aigua
  • 6-8 Ous de xocolata

detalls

  • Separa les clares dels rovells. Bat (amb una batedora elèctrica de varetes) les 6 clares. Quan estiguin muntades, afegeix la meitat del sucre i segueix muntant.
  • Bat a part els rovells amb la ratlladura de llimona i la resta del sucre. Barreja les clares i els rovells. Incorpora la farina amb moviments suaus i envolvents fins que quedi una massa uniforme.
  • Unta un motlle amb mantega i espolvoreja’l amb farina. Aboca dins la massa, tapa amb un paper de barba untat amb mantega i introdueix al forn a 175ºC durant 25 minuts. Quan la mona estigui feta, retira el paper, i deixa temperar i seguidament treure’l del motllo.
  • Dilueix el sucre glacé en una mica d’aigua i cobreix la mona amb aquesta barreja, i a continuació posar els ous de xocolata i serveix.