HomeHalloween Puré de Carbassa i Patata

Puré de Carbassa i Patata

Posted in : Halloween on by : worldfoodweb

      

detalls

Per:

6-8 Persones

Temps:

40m

Dificultat:

Fàcil

ingredients

  • 900 Grams de patates pelades i tallades en trossos de 4 cm
  • 900 Grams de carbassa, tallada a trossos petits
  • 2 Cullerades de mantega fosa
  • 110 Grams de formatge cremós, a temperatura ambient
  • 60 Mil·lilitres de llet sencera
  • Sal
  • Pebre
  • Unes branques de farigola fresca

elaboració

  • En una olla gran posem les patates i la carbassa cobertes amb aigua a coure. Esperem a que comenci a bullir l’aigua, baixem la temperatura i deixem que coguin durant 15-20 minuts, fins que veiem que estan tendres.
  • Escorrem l’aigua i hi afegim la mantega fosa i el formatge cremós estovat. Afegim la llet la sal i el pebre.
  • Barregem tot amb la batedora fins a obtenir un puré suau. Provar a veure com està de sal i si cal rectifiquem. Afegim la farigola fresca i servim calent.