HomeAnime Ramen de Naruto

Ramen de Naruto

Posted in : Anime, Receptes Especials on by : worldfoodweb

      

Qui no ha vist alguna vegada Naruto i l’han entrat ganes de menjar aquest típic plat japonés, el qual és el preferit del protagonista. En aquesta entrada us ensenyem com fer-ho.

Detalls

Per:

2 Persones

Temps:

1h – 1 Dia

Dificultat:

Mig

Ingredients Per la sopa

  • Carcassa de pollastre
  • Cuixa de pollastre
  • Ossos salats de porc
  • Patates
  • Xirivia
  • Nap
  • Pastanaga
  • 1 Fulla d’api
  • Aigua

ingredients pels fideus

  • Fideus instantanis
  • Aigua

Ingredients per la carn

  • 1kg de cansalada de porc
  • 500ml d’aigua
  • Ceba tendra
  • 1 Cap d’all
  • 250ml de salsa soja
  • 50ml de mirin o vi blanc
  • 1 tros de gingebre
  • 100g de sucre bru

Narutomaki

  • 300g de lluç
  • 2 cp de farina
  • 1 cp de sal
  • 2 cp d’aigua
  • colorant vermell

Ingredients per fer l’ou

  • 1 o 2 ous
  • 60ml de salsa soja
  • 60ml de mirin o vi blanc
  • 180ml d’aigua

fer la base de la sopa

  • Posem tots el ingredient en una cassola i els deixem 1h en cocció.
  • Mentre es va fent, treiem la espuma que va sortint amb un colador.
  • Filtrem el caldo dels ingredients i només ens quedem amb el caldo.

fer els fideus

  • Per no complicar-nos la vida, farem servir fideus instantanis, ja que només els posem a aigua bullent durant el temps que diu el fabricant i ja està.

Fer la carn

  • Enrotllem la cansalada i utilitzem fil perquè es mantingui la forma.
  • Escalfem aigua a foc mitjà i deixem la cansalada durant 15 minuts.
  • En un bol hi posem la salsa de soja, el gingebre tallats en bastons amb pela, el cap d’all i la ceba tendra (la part verd no s’ha de tirar, ja que s’utilitzarà al final de la recepte).
  • Despres hi posem el mirin o vi blanc, el sucre bru i remenem. Quan s’hagi disolt el sucre, posem la carn.
  • Ho tapem amb plastic i deixar-ho reposar a la nevera durant 12h.
  • Després, ho passem per la olla fins que es torri per l’exterior.
  • Quan s’hagi torrat, afegim el caldo el qual hem utilitzat per donar sabor a la carn i el cuinem a foc mitgà durant 15-20 minuts tapant l’olla per conservar el liquíd.
  • Posem la carn en un plat i el deixem reposar un altre cop a la nevera durant 12 h. Colem el caldo i reservem per al final.
  • Abans de servir el plat, tallem la carn en trossos de 0,5 cm i les passem per la paella.

fer el narutomaki

  • Primer agafem el llom del lluç i el tallem en daus.
  • Després el netegem en un bol amb aigua.
  • Posem el lluç en una processadora d’aliments fins que quedi fet casi puré.
  • Afegim la farina, la sal, l’aigua i ho barregem
  • Agafem la meitat del lluç i ho extenem en in film transparent.
  • Amb l’altre meitat, el tintem amb el colorant vermell (recomenable posar-se guants) i després el posem per sobre de l’altre capa de lluç
  • L’enrotllem com si fos un caramel i sense que hi hagi aire i el fem al vapor durant
  • El desemboliquem i el tallem en trossos de 1cm.

fer els ous

  • Posem aigua a bullir i despres posem els dos ous durant 7 minuts.
  • Agafem una bossa de plastic i hi posem 180ml d’aigua, 60ml de salsa soja i 60ml de mirin o vi blanc.
  • Quan ja hagin passat els 7 minuts, treiem els ous i els posem en aigua gelada durant 10 min.
  • Passat el temps, els pelem i els posem dins del marinat durant 12h.
  • Finalment, els treiem del marinat i els tallem per la meitat.

muntatge final

  • En un plat soper hi posem els fideus, el caldo base i el caldo que hem fet servir per fer la carn, un o mig ou, els trossos que vulguem de carn i de narutomaki i una mica de la part verda de la ceba tendra. I ja estaria.